Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Documentele comisiei juridică, de disciplină şi imunităţi. Citeste acum toate articole despre comisia juridica a camerei deputatilor pe digi24.ro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Comisia juridică a camerei deputaţilor a dat undă verde vineri, cu 19 voturi pentru şi 2 împotrivă, solicitării direcţiei naţională anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului nicolae bănicioiu, în vederea urmării penale a acestuia. Proiectul guvernului privind carantinarea și izolarea a trecut de camera deputaților, cu o largă majoritate. Revizuirea constitutiei dezbatuta de comisia juridica a camerei deputatilor.

Varga Pnl Ales Vicepresedinte Al Comisiei Juridice Din Camera Deputatilor Ionita Pnl Membru In Comisia De Sanatate Stiri Braila Debraila Ro
vizitati articolul complet aici : http://debraila.ro/varga-pnl-ales-vicepresedinte-al-comisiei-juridice-din-camera-deputatilor-ionita-pnl-membru-in-comisia-de-sanatate/
Comisia juridică a camerei deputaților a dat marți raport de adoptare, cu majoritate de voturi, proiectului de lege de respingere a oug 13/2017. 450/2020 proiect de lege privind unele măsuri pentru organizarea alegerilor pentru pentru senat şi camera deputaţilor, ca urmare a încetării mandatului parlamentului. Citeste acum toate articole despre comisia juridica a camerei deputatilor pe digi24.ro.

Comisia juridică a camerei deputaţilor a dat undă verde vineri, cu 19 voturi pentru şi 2 împotrivă, solicitării direcţiei naţională anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului nicolae bănicioiu, în vederea urmării penale a acestuia.

Comisia juridică a dat aviz negativ cererii dna de cercetare penală a rovanei plumb în dosarul belina. Raportul a fost adoptat cu 12 voturi pentru, din partea reprezentanților psd, și 10 voturi împotrivă (pnl, usr și minorități). Bucuresti, camera deputatilor, palatul parlamentului, comisii, lucrari, comisia juridica, de disciplina si imunitati.

Cu adresa nr.258/14 octombrie 1997, secretarul general al camerei deputaţilor a trimis comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, spre dezbatere şi avizare, proiectul de în şedinţa din 22 octombrie 1997, comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a examinat acest proiect de lege, adoptat de senat. Citeste acum toate articole despre comisia juridica a camerei deputatilor pe digi24.ro. Rezultatul votului a fost neconcludent.

Comisia Juridică Din Camera Deputaţilor Recomandă Ridicarea Imunităţii Lui Nicolae Bănicioiu
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/politic/comisia-juridica-din-camera-deputatilor-recomanda-ridicarea-imunitatii-lui-nicolae-banicioiu-19703211
Comisia juridică a respins, luni, cererea de încuviinţare a arestării preventive a deputatului psd vlad cosma. După tergiversări îndelungate, cu majoritate de voturi, comisia juridică a camerei deputaților a dat, marți, aviz favorabil inițiativei cetățenești de revizuire a constituției pe tema definiției familiei. 3 de rezultate pentru eticheta comisia juridica a camerei deputatilor.

1 articole cu tagul comisia juridică a camerei deputatilor.

Comisia juridica a camerei deputatilor se va reuni, marti, la ora 11.00, pentru a decide in cazul solicitarii parchetului privind incuviintarea arestarii biroul permanent al camerei reunit sambata a decis ca in termen de trei zile comisia juridica sa intocmeasca raportul in acest caz, iar plenul. Deputaţii din comisia juridică au avizat favorabil solicitările dna de reţinere şi arestare ale deputaţilor mădălin voicu şi nicolae păun, deciziile fiind luate, luni, cu. De asemenea, la comisia juridică este blocată o inițiativă legislativă extrem de importantă pentru românia, ci anume proiectul de lege depus de partidul național liberal pentru anularea legii privind recursul compensatoriu, lege dată de majoritatea psd, care a permis eliberarea din detenția a.

Lucarile comisiei juridice, de disciplina si imunitati a camerei deputatilor. Deputaţii din comisia juridică au avizat favorabil solicitările dna de reţinere şi arestare ale deputaţilor mădălin voicu şi nicolae păun, deciziile fiind luate, luni, cu. Ședința comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din camera deputaților, marți, 21 februarie 2017.

Comisia Juridică Din Camera Deputaților A Adoptat Iniţiativa Pnl De Abrogare A Articolului 276 Din Codul Penal Evenimentul Zilei
vizitati articolul complet aici : https://evz.ro/comisia-juridica-din-camera-deputatilor-a-adoptat-initiativa-pnl-de-abrogare-a-articolului-276-din-codul-penal-1081885.html
Deputaţii din comisia juridică au avizat favorabil solicitările dna de reţinere şi arestare ale deputaţilor mădălin voicu şi nicolae păun, deciziile fiind luate, luni, cu. Documentele comisiei juridică, de disciplină şi imunităţi. Comisia juridică a reexaminat legea privind modificarea şi completarea art.10 din legea nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, ca urmare a deciziei ccr de neconstituţionalitate.

In comisia juridica sunt 26 de membri, dintre care au participat la vot 22.

Comisia juridică a dat aviz negativ cererii dna de cercetare penală a rovanei plumb în dosarul belina. Raportul comisiei urmează să fie dezbătut în plenul de miercuri. Comisia juridică a camerei deputaţilor a rediscutat, marţi, propunerea legislativă de modificare a statutului aleşilor locali, ca urmare a deciziei curţii constituţionale, rămânând nemodificată prevederea potrivit căreia fapta aleşilor locali de a încălca legislaţia în materie privind conflictul de interese să.

Posting Komentar untuk "Comisia Juridica Camera Deputatilor"