Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensiuni De Vanzare Predeal

Pensiuni De Vanzare Predeal

Contact pensiuni de vanzare on messenger. Imobil situat in preadeal, judetul brasov, foarte aproape de partia de (id:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Toate categoriile garsoniere (24) apartamente la casa (1) apartamente cu 2 camere (103) apartamente cu 3 camere (68) apartamente cu 4 camere (18) apartamente cu 5 camere (2) case (34) vile (99) hoteluri (1) pensiuni (2) birouri (1) spatii. Constructie din anul 2000 din cadre de beton si caramida. Gaseste spatiul potrivit pentru afacerea ta, doar pe imobiliare.ro.

Pensiuni De Vanzare Imobiliare In Predeal Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/predeal/q-pensiuni-de-vanzare/
Camere de hotel, pensiuni, moteluri, cabane, apartamente de inchiriat in predeal, brasov. Pensiunea este situata in predeal ,dispune de restaurant cu capacitate de 80 de locuri cu bucatarie si bar de 30 de locuri; 15957 apartamente 6903 case / vile 3111 garsoniere 6411 terenuri 28341 oferte de vanzare 6004 oferte de inchiriat.

Gaseste spatiul potrivit pentru afacerea ta, doar pe imobiliare.ro.

Hotelul piemonte, situat in statiunea turistica predeal, pe dn1, clasificat la 4, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri. Pensiuni de vanzare pensiune de vanzare saturn, pensiune litoral, pensiune la mare pensiune de vanzare in cisnadioara judetul sibiu zona centrala Pensiune situata in predeal,construita in anul 2007 in suprafata de 1970 mp(demisol parter et 1 functinale.et 2 nefinalizat)parter receptia sala de conferinta restaurant bucatarie si anexe et 1.16 camere functinale cu baie prorie si balcoane.

Pensiuni de vanzare valea prahovei si brasov. Hoteluri si pensiuni de vanzare in predeal, judetul brasov, pe imobiliare.ro. Orasul predeal zona clabucet suprafata totala 370 mp pret 899000 euro etaje d+p+2e+m nu accepta vila de vanzare in predeal,zona valea rasnoavei,p+2e+m, construita in anul 2008, cu o suprafata construita de 750 mp si un teren aferent de.

Vanzare Pensiune D P 2 M In Predeal 163514
vizitati articolul complet aici : https://www.anuntulimobiliar.ro/anunt-Vanzare_pensiune_D+P+2+M_in_PREDEAL-163514.ai
Pensiuni de vanzare predeal, in zona turistica de munte. Pensiunea de 3 stele plus este situata in predeal, judetul brasov, la numai 2 minute de partiile de ski cu o priveliste spectaculoasa. Hotel / pensiune de vanzare.

Camere de hotel, pensiuni, moteluri, cabane, apartamente de inchiriat in predeal, brasov.

Pensiune 3 stele de vanzare predeal, judetul brasov. Hotelul piemonte, situat in statiunea turistica predeal, pe dn1, clasificat la 4, este locul ideal pentru vacante reusite si organizarea de intalniri de afaceri. Constructie din anul 2000 din cadre de beton si caramida.

De vanzare ( accept si schimb propietate + diferenta) sau inchiriere sau variante. Pensiune de vanzare in predeal !!! Pensiune activa in circuitul turistic la vanzare in sinaia.

Pensiune Cu 16 Camere De Vanzare In Predeal Zona Valea Rasnoavei X4c56
vizitati articolul complet aici : https://imobiliare.mervani.ro/details.php?id=54516
1 oferte de hoteluri de vanzare au fost gasite. Pensiunea de 3 stele plus este situata in predeal, judetul brasov, la numai 2 minute de partiile de ski cu o priveliste spectaculoasa. Brasov, certificat 3* suprafata utila 1000mp d+p+3, teren 500 mp dotari 15 camere, restaurant, bucatarii si dependinte, 3 terase si centru spa.

Vezi preturi, poze, detalii si recenzii pe portalturism.com!

Imobiliare » case de vanzare. Predeal pensiune de vanzare in predeal , jud. Pensiune clasificata cu 1 stea, in cladire p+e1+e2 situata ultracentral.

Posting Komentar untuk "Pensiuni De Vanzare Predeal"